Qui som?

Faula Teatre és un grup de teatre amateur nascut des de l'Associació per al desenvolupament artístic, sense ánim de lucre, que porta més de 25 anys divertint-se amb el món màgic del teatre.

Som un col·lectiu d'actors i actrius molt especials, diferents a la resta. La seua diferència está en que molts no parlen, no tenen massa moviments rítmics, alguns van en cadires de rodes, altres tenen moviments involuntaris... encara que tots tenen sentiments sincers, emocions i moltes ganes d'expressar-les; i han trobat en Faula el millor vehicle de la seua singularitat.

La nostra metodologia de treball es basa en l'Expressió Corporal Creativa. Tractem doncs de canalitzar les nostres emocions amb els moviments corporals, mitjançant un conjunt d'activitats que permeten el coneixement i autocontrol del propi cos, l'expressió i comunicació de sentiments, ajustant-los al món exterior per poder modificar-lo amb la capacitat creativa.
Si no has vist una obra de Faula t'anime'm, no serem els millors actors del món, però som capaços d'ixir al voltant de 60 persones damunt d'un escenari i contar-vos una història, i fer-vos emocionar i riure al mateix temps.

Si vols conèixer la nostra llarga trajectòria des dels seus inicis, pots llegir més en l'homenatge de Carlos Valls, Érase una vez ... Faula Teatre, Ayuntamiento de Alcoy, 2009.
FAULA TEATRE
Foto de enrique C/ B